FES-TE BANQUER - Targetes Black: tot allò que et van voler amagar

Compartir:        

Col·labora si t’agrada l’obra i per ajudar a que pagar els costos dels actors i desplaçaments perquè pugui arribar a molts més llocs :)


 

# PER QUÈ FEM AQUESTA OBRA DE TEATRE

Aquesta obra sorgeix per una necessitat.

La necessitat de conèixer la veritat sobre la nostra història en el moment en què passa.

La trama que descobrim amb els “Correus de Blesa” que van portar fins a les Targetes Black és la trama de com es va crear això que anomenen “crisi”.

En aquells anys, Caja Madrid (avui Bànkia) va produir per si sola la setena part del forat de centenars de milers de milions que constitueix l’esvoranc en l’economia que tots hem pagat amb retallades i més retallades, amb vides fetes malbé, amb desesperació i patiment. Un patiment inútil que només ha servit per pagar els seus excessos: els escandalosament rics i els seus esbirros en el govern i en els partits, en aquella època, es van fer cada cop més rics.

No ens servirà de res saber la veritat quan ja no en puguem fer res.
Per això, aquesta obra també és una urgència.

Necessitem que més i més gent vegi amb els seus ulls de què tracta el judici que, com a 15MpaRato, hem obert contra Rato i els seus aliats i que segueix en curs.

No és tan sols un judici per corrupció i estafa d’Estat.

És també obrir de bat a bat el sistema de connivència, d’abusos i d’impunitat sobre el qual s’assenta la nostra “democràcia”: el govern, les cúpules de partits i grans sindicats, la de la patronal, tots han obrat conscientment per prendre’ns els nostres estalvis, les nostres possibilitats de futur i la nostra dignitat.

És també la història de com la por un dia va canviar de bàndol; de com la ciutadania vam fer que la veritat sortís a la lum i de com entre tots estem canviant el final que tenien previst.

Vam dir que ens rescataríem amb els seus diners i ho estem fent: ja hem aconseguit que hagin de tornar tot allò que han robat amb la venda de les accions de la seva famosa operació “Fes-te banquer“.

Però…

La història que coneixem des de dins els que l’hem treta a la llum i portat als tribunals està essent silenciada
. Els elements clau no arriben a l’opinió pública i els que hi arriben ho fan distorsionats pels filtres d’un sistema que vol perpetuar-se.
El saqueig es va cometre en el silenci desbocat i l’alegre companyerisme d’una omertà privilegiada.

El silenci mediàtic sobre la complicitat del sistema pot fer que se’n lliurin còmplices il·lustres, actualment al govern i en partits i institucions.

Ho veiem i se’ns regira l’estómac. Se’ns fa insuportable que aquesta gran victòria civil no arribi a conèixer-se o arribi plena de mentides.

Necessitem contar-la tal com és perquè puguem defensar-la entre tots.

Sabem que molts voldran impedir que aquest espectacle vegi la llum, impedir que es parli de l’actualitat mentre ocorre i no quan ja és arqueologia és quelcom que necessiten per salvar-se.

Per això necessitem molta més gent que ens ajudi a fer que aquesta obra es pugui arribar a veure.
Avui us demanem col·laboració per a finançar-la. Però també us demanem que ens ajudeu a defensar-la.

Aquesta obra té un objectiu: defensar ben alt i ben clar el nostre dret a la informació i a constituir-nos entre tots com a opinió pública lliure, com a societat civil informada i activa que forja la seva pròpia història.

Aquesta obra és un desafiament al silenci despietat i rutinari de la impunitat, és un acte de lluita i de justícia.

Fa un any que treballem per a cercar,verificar i endreçar totes les peces que en fan un relat irrebatible d’allò que ha estat realment la nostra història més recent.
Sense el teu recolzament no podrà veure la llum.

Si us plau, aporta i difon.

També segueix el twitter i Facebook d’Xnet i 15MpaRato des d’on avisarem de si hi ha algun intent de censura.

Simona Levi, directora de l’obra.
 

Signat:

15MpaRato, acusació ciutadana que va obrir i impulsa el Cas Bànkia a l’Audiència Nacional; que ha destapat l’estafa de sortida a borsa de les #Preferents i #TargetasBlack, i la comunitat que ho fa possible.

Xnet, grup activista per la democràcia en l’era digital, gestors de la Bústia d’Xnet de filtracions ciutadanes segures.

Partit X, que juntament amb Xnet, va facilitar que la informació dels “Correus de Blesa” i les Targetes Black arribés a l’opinió pública.
 
 

# FITXA ARTÍSTICA

 
Teatre de dades // Teatre documental // Teatre de codi obert

Una producció de Conservas

Creació: Xnet i 15MpaRato

Text: Adaptació de Simona Levi i Sergio Salgado a partir de textos realitzats pel grup d’informació periodística i de supervisió legal del projecte Xnet

Dramaturgia i direcció: Simona Levi

Actors: Josep Julien, Albert Pérez, Elies Barberà, Agnés Mateus

Creador audiovisual: Jordi Soler Quintana, Marta Felipe

Directe audiovisual: Alfonso Sánchez Moreno

Producció: Isabel Sánchez Flores, Aida del Valle

Tècnic audiovisual: Xevi Gibert Mateu

Llums: Albert Mossoll

Música: Revolution Void, Antony Raijekov

Grabació d’audio: SonoPro, Maddish Falzoni, Guillermo Carone, Vicent Ferrer, Adrià Bernat, Miguel Gozalbo

Fotos i grafisme: Alejandro González, Jorge Delgado

Vídeo Edició: Kaloa Productions

Gràcies per tota la vostra ajuda:
Genís Roca, Ariadna Civil, Pia Mazuela, Elise Garriga, Àlex Serrano, David Lectrovision, Edu Bayer, Pere Rusiñol, Alberto Sanjuan y Teatro del Barrio , Eduard Fernández, Francesc Garrido, Los Genoveses, Dolores Sancha, Claret, Marc Trias, Helena Febrés, Ricard Terés, Asunción…

  • Creació

Xnet
https://xnet-x.net/

Xnet

Grup d’activistes que treballen des de l’any 2008 en diferents camps relacionats amb la democràcia en xarxa (mecanismes de participació i control ciutadà del poder i les institucions); la defensa d’un Internet lliure i neutral; la lliure circulació de la cultura, el coneixement i la informació i la defensa del periodisme ciutadà pel dret a saber, a informar i a estar informats; la lluita legal, tècnica i comunicativa contra la corrupció; i la tecnopolítica entesa com la pràctica i l’acció en Xarxa per a l’apoderament, la justícia i la transformació social.

Originalment aquest projecte va néixer l’any 2008 a Barcelona amb el nom d’EXGAE, especialitzat en cultura lliure i en la defensa de la ciutadania enfront dels abusos dels monopolis del copyright. Aquesta feina ha continuat fins ara, implicant-se en l’anàlisi i la lluita contra les negociacions secretes de diversos tractats de Lliure Comerç, la defensa de l’ús d’Internet com a eina per a la millora de la qualitat democràtica i contra les retallades dels drets civils per part dels poders i governs enemics de Ia Xarxa en l’actual escenari mundial postrevelacions de Snowden.
 

15MpaRato
https://15mparato.wordpress.com/

Acusació ciutadana que va obrir i impulsa el Cas Bankia a l’Audiència Nacional destapant l’estafa de la sortida a borsa, de les #Preferents i les #TarjetesBlack.

Dispositiu organitzat i impulsat per Xnet, per acabar amb la impunitat políticofinancera i posar nom als responsables de la crisi. Sorgeix el 16 de maig de 2012 en les mobilitzacions del primer aniversari del 15M, el moviment dels Indignats, llançant una campanya ciutadana per iniciar una querella contra Rodrigo Rato (vicepresident segon del govern i ministre d’Economia entre 1996 i 2004 durant el govern d’Aznar -, director gerent del FMI fins a la seva dimissió al juny de 2007 i director de Bànkia entre 2010 i 2012) i els seus còmplices a Bànkia (protagonista del major rescat d’una entitat financera espanyola).
 

  • Direcció

Simona Levi
https://es.wikipedia.org/wiki/Simona_Levi

Simona Levi

Directora de teatre, actriu i ballarina de formació, va estudiar arts escèniques a París a l’escola de Jacques Lecoq. Sempre a París va ser programadora a l’espai ocupat L’oeil du Cyclone. De gira com a actriu en diverses companyies des de 1982, Simona Levi es va instal·lar a Barcelona el 1990. El 1994 va engegar al barri del Raval la sala Conservas, un espai per promoure la creació escènica local independent i innovadora a través de la autoproducció.

El 1999 va fundar la Companyia Conservas, que aquest mateix any va presentar el seu primer espectacle, Femina ExMachina, dirigit per ella mateixa. La peça va rebre el Premi Especial de la Crítica i el Premi Aplaudiment del FAD i va ser programada en festivals i teatres d’Europa (Espanya, França, U.K., Suïssa, Itàlia, Eslovènia, Noruega…) durant més de dos anys. El 2003, va dirigir la segona obra de la companyia, Seven Dust, estrenada en el Mercat dels Flors de Barcelona. Ambdues peces van estar de gira durant dos i tres anys respectivament per diferents països europeus, d’entre els quals hi ha Itàlia, França, Bèlgica, Suïssa, Finlàndia, Eslovènia i Polònia. El 2007 va dirigir, al costat de Marc Sampere, Realidades Avanzadas, el tercer muntatge de la Companyia Conservasm i que va tenir una gira que es va perllongar fins al 2009.

Entre el 2001 i el 2011 va dirigir el festival d’Arts Escèniques i Aplicades InnMotion, celebrat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Com a membre i fundadora d’Xnet, Simona Levi dirigeix la posada en escena dels óXcars des de 2008, gala de premis que visibilitza projectes de diferents disciplines artístiques en l’àmbit de la cultura lliure; i és coordinadora del Free Culture Forum, una trobada internacional que reuneix organitzacions i experts en l’àmbit de la cultura i el coneixement lliures.

És activista destacada dels moviments socials europeus en el tema de la lliure circulació del coneixement, la cultura i la informació, la defensa d’internet i la lluita contra la corrupció, i ha participat activament en els moviments per al dret a l’habitatge i l’ús de l’espai públic. En els últims anys s’ha centrat en temes de cultura lliure, democràcia digital i ús estratègic de les eines digitals per a l’organització, la comunicació, l’acció col·lectiva i la renovació de la democràcia. Organitza plataformes per destapar la corrupció i la responsabilitat política de les injustícies econòmiques a l’Estat espnyol i a Europa, com la plataforma 15MpaRato. És participant activa del 15M des de Barcelona. És coautora del llibre Tecnopolítica, internet y r-evoluciones – Sobre la centralidad de redes digitales en el #15M i ha coordinat també Cultura libre digital – Nociones básicas para defender lo que es de todxs, tots dos publicats el 2012 per l’editorial Icària.
 

Participants externs a Xnet i a 15MpaRato:

  • Actors

Josep Julien
https://es.wikipedia.org/wiki/Josep_Julien

Josep Julien

Llicenciat en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i Dramatúrgia en l’Obrador de la sala Beckett amb Martín Crimp. Ha treballat com a actor amb Àlex Rigola, Lurdes Barba, Josep Maria Mestres, David Selvas, Joan Lluís Bozzo, Javier Daulte o Manel Dueso, entre d’altres. També ha treballat regularment a la televisió en sèries com Sitges, Secrets de família, Luna de miel, La Riera, El cor de la ciudat, Él y ella, Cuéntame como pasó o Amar es para siempre. Ha estat nominat als premis de l’Acadèmia de la televisió en dues ocasions.
 

Albert Pérez

Albert Pérez

Va estudiar a l’Institut del Teatre de Barcelona el mètode Uta Hagen amb Carol Rosendfeld, interpretació amb John Strasberg, el seminari Shakespeareamb Penny Chern, interpretació amb Bob McAndrew i clàssics alemanys amb Konrad Zsiedrisch.
En teatre destaquen les seves interpretacions en El hombre almohada (2009), ¿Qué pasó Cuando Nora dejó a su hombre? (2008), en diktat (2004), en Por menjarse ànima (2000) i en Macbeth (1996). Algunes de les seves aparicions més destacades en cinema són a Sing for Darfur, de Johan Kramer; La Educación de las hadas, dirigida per José Luis Cuerda; El Perfum, dirigida por Tom Tykwer; Pleure pas Germain, dirigida per Alain de Halleux o La ciudad de los prodigios, dirigida per Mario Camus.
En televisió ha interpretat diferents personatges en sèries com Porca misèria, Ángeles y Santos, Rapados, Crímenes o Sitges.
 

Elies Barberà
https://ca.wikipedia.org/wiki/
Elies_Barber%C3%A0_Bolinches

Elies Barberà

Com actor s’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona, en l’especialitat d’Interpretació i Text.

Últimament ha participat en les obres: 99%, amb text seu i de Ian De Toffoli (2015), El setè cel, de Caryl Churchill (2014), Si no ens paguen, no paguem!, de Dario Fo (2013) i Corrüptia, de Josep Lluís Fitó (2009-10), totes elles produccions de Teatre de l’Enjòlit; No pot l’oblit regnar sobre aquests mots, sonets de W. Shakespeare (2014); Nit de Reis, amb la companyia Parking Shakespeare (2013); Tornem després de la publicitat (2012), Primaris (2010), Stereo (2009), Seguretat (2008) i Tres Vint-i-set (2007) de Carles Mallol i la companyia La Soga; Un altre Wittgenstein, sisplau, d’Albert Mestres (2009); El casament d’en Terregada, al Teatre Nacional de Catalunya (2009); Apocalipsi live, de Raquel Tomàs (2008); La torna de la Torna, d’Albert Boadella (2005-06). I en els espectacles La danserie de l’Arxiduc i Barcelona alla moda, de l’orquestra barroca Vespres d’Arnadí. Així com en els recitals Ojos de mil años (homenatge a Miguel Hernández) i Músiques de l’Holocaust amb el Brossa Quartet de Corda. Actualment prepara l’estrena de La Passió segons Sant Mateu, de J. S. Bach, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i de Realpolitik, de Teatre de l’Enjòlit.
 

Agnés Mateus

Agnés Mateus

Cursa paral·lelament la carrera de Periodisme i els seus estudis de Teatre, fins que entra al món de la interpretación de la mà de Txiqui Berraondo i Manuel Lillo a Barcelona. Compagina estudis de teatre i dansa. L’any 1996 defineix la seva trajectòria: neix el col·lectiu General Elèctrica. Agnés forma part del nucli d’aquest col·lectiu i treballa allí fins a la seva disolución, vuit anys més tard. Performer i artista multidisciplinaria, treballa al costat de Juan Navarro, Roger Bernat, Rodrigo García i Simona Levi, amb els quals contínua col·laborant en diversos projectes en l’actualitat.

 

  • Creació Audiovisual

Jordi Soler Quintana
http://www.jordidu.com

Jordi Soler Quintana, videògraf, realitzador, postproductor, performer i fotògraf freelance. També forma part de la companyia de teatre contemporani Agrupación Senñor Serrano (galardonada l’any 2015 amb el Lleó de Plata de la Bienal de Venècia i el Premi Sebastià Guasch FAD d’Arts Parateatrals, entre d’altres premis) des del 2011 com a performer i creatiu audiovisual i actualment amb tres espectacles en gira internacional. Va ser cofundador i director creatiu de l’estudi de postproducció barceloní SOMA del 2009 al 2013, i ha col·laborat amb productores i companyies de teatre o dansa en diversos projectes que integren l’audiovisual i el motiongraphics, per exemple amb col·lectiu Lupercales amb el seu projecte d’intervenció lumínica urbana Bella itinerant per a façanes emblemàtiques del Raval i de la Ciutat Vella de Barcelona.

Marta Felipe Expósito
Tècnic superior en realització d’audiovisuals i espectacles. Té 18 anys d’experiència en el sector audiovisual; en els últims anys s’ha especialitzat en animació 2D.

  • Tècnic Audiovisual

Xevi Gibert Mateu

Tècnic i artista audiovisual. Expert en dissenys d’enginyeria per a control de vídeo en temps real aplicat als escenaris. Programador i operador de sistemes audiovisuals complexos dedicats a l’escena.

Freelance, director tècnic de Loop Screen Barcelona i responsable tècnic del Festival Internacional de Mapping de Girona, assessor tècnic per BAF General de Catalunya i membre de Telenoika. Actualment de Gira amb Guerra (Albert Pla, Fermin Muguruza i Raúl Fernández, Refree i amb Sopa de Cabra.

Ha treballat en teatres com el Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Real de Madrid o el Grand Théâtre de Ginebra, i al costat de companyies de teatre com La Fura, Dagoll Dagom, Teatre de l’Abadia i molts altres més d’un llarg llistat de DJ internacionals, així com en festivals com Sonar. És membre col·laborador de Xnet (antiga exgae) i ha participat en la realització tècnica dels premis Oxcars en totes les seves edicions.

Com a “Telenoika Feedback Experience”, “23 Sessió copyleft” o “Headbirds AV Live” realitza els seus propis espectacles.

  • Llums

Albert Mossoll

Tècnic d’audiovisuals i il·luminació. Actualment programador i operador de llums amb Sopa de Cabra i tècnic resident a diversos festivals com el de Temporada Alta. Ha treballat amb Cascai Teatre durant deu anys en gira per Espanya, França i Portugal. Dissenya il·luminacions, vídeo i web. Multidisciplinar, col·labora amb diferents companyies de teatre i empreses del sector audiovisual. Ha col·laborat en la il·luminació, vídeo i espai sonor de les obres Incerta Glòria d’Àlex Rigola al TNC i de Migranland al festival Temporada Alta.

 

# PRESSUPOST

(totes les partides inclouen IVA)

Fent-hi una aportació a aquest projecte fas possible la creació i el muntatge d’aquesta obra de teatre. Un cop produïda, podrem portar l’obra acabada a moltes altres ciutats.

Concepte Import (€)
IVA inclòs
Creació audiovisual, disseny gràfic, disseny de llums, disseny de dispositiu tècnic.
Adaptació a tota la informació de dades i documental a vídeo.
12.100
Sou 4 actors
Un mes i mig o dos: assajos, gravació de nombroses veus en off, posada en escena en l’espai teatral.
14.800
Seguretat social. 8.200
Pagament drets d’autor per comprar imatges d’informatius. 3.000
Producció, guió, arxiu i creació de la linkografia oberta, adreça, administració, advocats i imprevists. 6.000
Attrezzo i vestuari 1.500
Lloguer de teatre a Barcelona per a posada en espai i funcions + lloguer de material tècnic. 8.800
Disseny i impressió de programes de mà. 1.000
Subtotal (IVA inclòs) 55.400
1,9% Paypal + comissió 0,35 per operació 1.800
TOTAL 56.200


 

# Balanç de gastos

HAZTE BANQUERO – cuentas 2016
Epígrafe FECHA FRA. B.IMPOS. IRPF IVA TOTAL FRA. FECHA PAGO
GASTOS
HAZTE BANQUERO
PRODUCCIÓN, ENSAYOS y REPRESENTACIONES BARCELONA
Creación audiovisual, diseño gráfico, diseño de luces, diseño dispositivo técnico
Total: 10196,20
AUDIOVISUAL 20/02/2016 1500,00 315,00 1590,00 02/03/2016
225,00 IRPF
26/04/2016 1700,00 357,00 1802,00 03/05/2016
255,00 IRPF
800,00 168,00 848,00 17/05/2016
120,00 IRPF
19/05/16 500,00 105,00 530,00 24/05/2016
75,00 IRPF
06/06/16 500,00 105,00 530,00 06/06/2016
75,00 IRPF
03/06/2016 270,00 56,70 286,20 14/06/2016
40,50 IRPF
DISEÑO ILUMINACIÓN 11/07/2016 900,00 189,00 954,00 11/07/2016
135,00 IRPF
DISEÑO GRÁFICO 14/03/2016 100,00 0,00 21,00 121,00 21/03/2016
DISEÑO GRÁFICO 07/06/2016 200,00 42,00 212,00 07/06/2016
30,00 IRPF
TÉCNICA 07/07/2016 450,00 94,50 477,00 10/07/2016
67,50 IRPF
FOTOGRAFÍA 09/07/2016 350,00 73,50 371,00 10/07/2016
GRABACIÓN 18/07/2016 500,00 0,00 105,00 605,00 19/07/2016
MONTAJE 12/09/2016 700,00 0,00 147,00 847,00 12/09/2016
SUELDOS coste empresa
Total: 24.396,62
30/06/2016 5.604,65 0,00 0,00 5604,65 02/06/2016
31/07/2016 792,40 0,00 0,00 792,40 10/07/2016
30/06/2016 6.642,71 0,00 0,00 6642,71 02/06/2016
31/07/2016 990,49 0,00 0,00 990,49 10/07/2016
31/07/2016 993,67 0,00 0,00 993,67 10/07/2016
18/05/2016 5355,00 1124,56 5676,30 02/06/2016
803,24 IRPF
05/07/2016 1500,00 225,00 315,00 1590,00 13/07/2016
GESTORÍA
31/07/2016 166,97 35,06 202,03 16/08/2016
30/09/2016 724,07 152,05 876,12 20/10/16
225,00 IRPF AGNÈS
COPYRIGHT DOCUMENTOS TV
Total: 1792,49
27/05/2016 618,00 0,00 129,78 747,78 02/06/2016
20/05/2016 500,00 0,00 105,00 605,00 02/06/2016
15/05/2016 363,40 0,00 76,31 439,71 02/06/2016
AS.LEGAL
Total: 2693,89
22/03/2016 1800,00 0,00 378,00 2178,00 05/04/2016
01/03/2016 515,89 0,00 0,00 515,89 01/03/2016
DIRECCIÓN, GUIÓN, PRODUCCIÓN ETC
Total:5142,63
30/04/2016 1446,45 0,00 0,00 1446,45 19/04/2016
30/06/2016 981,82 0,00 0,00 981,82 06/06/2016
30/05/2016 981,82 0,00 0,00 981,82 06/06/2016
31/07/2016 695,60 0,00 0,00 695,60 06/06/2016
29/02/2016 1036,94 0,00 0,00 1036,94 31/03/2016
ATREZZO, VESTUARIO Y FUNGIBLES
TOTAL 1323,42
11/06/2016 7,44 0,00 1,56 9,00 11/06/2016
10/05/2016 6,20 0,00 1,30 7,50 10/05/2016
31/05/2016 12,56 0,00 2,64 15,20 31/05/2016
28/06/2016 13,22 0,00 2,78 16,00 28/06/2016
05/07/2016 74,38 0,00 15,62 90,00 01/09/2016
19/06/2016 79,90 0,00 0,00 79,90 01/08/2016
28/06/2016 9,92 0,00 2,08 12,00 28/06/2016
14/06/2016 63,81 0,00 13,40 77,21 01/07/2016
07/06/2016 0,90 0,00 0,00 0,90 07/06/2016
20/06/2016 7,66 0,00 0,00 7,66 20/06/2016
22/06/2016 9,37 0,00 0,00 9,37 22/06/2016
01/06/2016 147,85 0,00 31,05 178,90 01/06/2016
12/05/2016 9,00 0,00 0,00 9,00 12/05/2016
01/07/2016 3,72 0,00 0,78 4,50 01/07/2016
25/06/2016 3,80 0,00 0,00 3,80 25/06/2016
21/04/2016 32,50 0,00 0,00 32,50 21/04/2016
28/04/2016 24,70 0,00 0,00 24,70 28/04/2016
11/06/2016 6,83 0,00 0,00 6,83 11/06/2016
07/03/2016 2,38 0,00 0,50 2,88 07/03/2016
22/02/2016 76,89 0,00 16,15 93,03 22/02/2016
11/04/2016 4,17 0,00 0,87 5,04 11/04/2016
11/05/2016 21,28 0,00 4,47 25,75 11/05/2016
23/05/2016 3,36 0,00 0,70 4,06 23/05/2016
21/06/2016 48,60 0,00 10,20 58,80 21/06/2016
28/06/2016 3,67 0,00 0,77 4,44 28/06/2016
29/06/2016 12,11 0,00 2,54 14,65 29/06/2016
31/03/2016 59,06 0,00 12,40 71,46 30/03/2016
28/04/2016 44,60 0,00 9,37 53,97 28/04/2016
30/05/2016 50,96 0,00 10,70 61,66 30/05/2016
23/05/2016 18,28 0,00 3,84 22,12 23/05/2016
31/08/2016 57,85 0,00 12,15 70,00 31/08/2016
19/05/2016 20,66 0,00 4,34 25,00 19/05/2016
28/06/2016 33,52 0,00 7,04 40,56 28/06/2016
10/06/2016 47,13 0,00 9,90 57,03 10/06/2016
25/06/2016 40,95 0,00 8,60 49,55 01/08/2016
06/07/2016 24,00 24,00 06/07/2016
23/05/2016 18,28 0,00 3,84 22,12 23/05/2016
03/07/2016 21,08 0,00 4,43 25,51 03/07/2016
30/06/2016 6,83 0,00 0,00 6,83 30/06/2016
TÉCNICA Y ESPACIO
TOTAL 10085,35
TÉCNICA 07/07/2016 1500,00 0,00 315,00 1815,00 10/07/2016
ALQUILER TEATRO 08/03/2016 580,00 0,00 121,80 701,80 08/03/2016
12/07/2016 5220,00 0,00 1096,20 6316,20 13/07/2016
ALQUILER MATERIAL 10/07/2016 1035,00 0,00 217,35 1252,35
COMISIONES CROWDFUNDING
TOTAL 359,76 359,76
EXTRAS PRODUCCIÓN
TOTAL 3311,12
31/07/2016 1350,82 0,00 0,00 1350,82 11/07/2016
28/06/2016 900,00 189,00 954,00 11/04/2016
135,00 IRPF
24/07/2016 500,00 0,00 105,00 605,00 22/08/2016
Manutención equipo estreno 02/07/2016 1,65 0,00 0,00 1,65 02/07/2016
02/07/2016 16,96 0,00 0,00 16,96 02/07/2016
22/06/2016 12,97 0,00 0,00 12,97 22/06/2016
05/07/2016 99,55 0,00 9,95 109,50 01/08/2016
05/07/2016 68,20 0,00 0,00 68,20 01/09/2016
06/07/2016 22,50 0,00 0,00 22,50 01/09/2016
05/07/2016 34,52 34,52 05/07/2016
TOTAL PRODUCCIÓN 59301,49 iva incluído
MADRID
DESPLAZAMIENTO
Rueda de prensa
Ida Madrid – Barcelona 29/09 29/09/2016 124,60 124,60 01/11/2016
Madrid- Barcelona 25-29 oct 20/09/2016 30,70 0,00 0,00 30,70 01/10/2016
Montaje- bolo
Madrid idas- vueltas 21/08/2016 915,70 0,00 0,00 915,70 01/09/2016
DEVOLUCIÓN COMPRA MESA MADRID 05/10/2016 -85,40 -85,40 01/11/2016
RENFE VUELTA 07/10/2016 93,50 0,00 0,00 93,50 01/11/2016
Canbio billetes Madrid 20/09/16 201,4 201,4 01/10/2016
ALOJAMIENTO
04/10/2016 1833,00 0,00 0,00 1833,00 01/11/2016
04/08/2016 294,55 0,00 29,45 324,00 01/09/2016
06/10/2016 -930,00 0,00 0,00 -930,00 01/11/2016
10/10/2016 599,73 0,00 59,97 659,70 01/11/2016
10/10/2016 599,73 0,00 59,97 659,70 01/11/2016
10/10/2016 599,73 0,00 59,97 659,70 01/11/2016
Sueldo coste empresa + manutención
30/10/2016 2.137,43 0 0 2.137,43 11/10/2016
30/10/2016 2.137,43 0 0 2.137,43 11/10/2016
30/10/2016 1.884,85 0 0 1.884,85 11/10/2016
05/10/16 1000 210 1060
150 IRPF
17/10/2016 650,00 136,50 786,50 17/10/2016
2500,00 2500,00
1500,00 1590,00
315,00 IRPF
18/10/2016 380,00 79,80 459,80 20/10/2016
VENTA ENTRADAS MEDIOS ONLINE
17/10/2016 54,00 0,00 11,34 65,34 17/10/2016
03/10/2016 69,00 0,00 14,49 83,49 03/10/2016
17/10/2016 69,00 0,00 14,49 83,49 17/10/2016
10/10/2016 30,00 0,00 6,30 36,30 06/11/2016
COMPRA ENTRADAS 18/10/2016 138,84 0,00 29,16 168,00 30/10/2016
FUNGIBLES MADRID
05/10/2016 8,48 0,00 0,00 8,48 07/10/2016
01/10/2016 31,40 0,00 6,60 38,00 01/10/2016
06/10/2016 22,95 0,00 0,00 22,95 07/10/2016
05/10/2016 22,95 0,00 0,00 22,95 07/10/2016
05/10/2016 39,56 0,00 8,31 47,87 05/10/2016
22/09/2016 21,70 0,00 4,56 26,26 07/10/2016
20/09/2016 15,26 0,00 3,20 18,46 01/10/2016
21/09/2016 14,97 0,00 0,00 14,97 21/09/2016
MANUTENCIÓN
09/10/2016 5,00 0,00 0,00 5,00 09/10/2016
05/10/2016 1,90 0,00 0,00 1,90 05/10/2016
04/10/2016 23,00 0,00 0,00 23,00 04/10/2016
05/10/2016 3,60 0,00 0,00 3,60 07/10/2016
05/10/2016 6,00 0,00 0,00 6,00 07/10/2016
05/10/2016 5,00 0,00 0,00 5,00 07/10/2016
09/10/2016 29,34 0,00 0,00 29,34 09/10/2016
05/10/2016 28,80 0,00 0,00 28,80 05/10/2016
07/10/2016 16,92 0,00 0,00 16,92 07/10/2016
08/10/2016 1,80 0,00 0,00 1,80 08/10/2016
07/10/2016 3,60 0,00 0,00 3,60 07/10/2016
08/10/2016 15,21 0,00 0,00 15,21 08/10/2016
07/10/2016 3,60 0,00 0,00 3,60 07/10/2016
07/10/2016 5,31 0,00 0,00 5,31 07/10/2016
04/10/2016 25,20 0,00 0,00 25,20 04/10/2016
05/10/2016 163,80 0,00 0,00 163,80 05/10/2016
06/10/2016 25,65 0,00 0,00 25,65 06/10/2016
04/10/2016 27,90 0,00 0,00 27,90 04/10/2016
09/10/2016 11,43 0,00 0,00 11,43 09/10/2016
09/10/2016 2,25 0,00 0,00 2,25 09/10/2016
05/10/2016 11,90 0,00 0,00 11,90 05/10/2016
07/10/2016 4,30 0,00 0,00 4,30 07/10/2016
06/10/2016 44,40 0,00 0,00 44,40 06/10/2016
06/10/2016 9,30 0,00 0,00 9,30 07/10/2016
06/10/2016 6,10 0,00 0,00 6,10 06/10/2016
04/10/2016 5,69 0,00 0,00 5,69 07/10/2016
05/10/2016 11,30 0,00 0,00 11,30 07/10/2016
04/10/2016 8,05 0,00 0,00 8,05 07/10/2016
03/10/2016 41,29 0,00 0,00 41,29 07/10/2016
03/10/2016 17,18 0,00 1,72 18,90 03/10/2016
DESPLAZAMIENTO MADRID
10/10/2016 2,00 0,00 0,00 2,00 10/10/2016
10/10/2016 14,30 0,00 0,00 14,30 10/10/2016
06/10/2016 8,55 0,00 0,00 8,55 06/10/2016
07/10/2016 7,00 0,00 0,00 7,00 07/10/2016
03/10/2016 10,30 0,00 0,00 10,30 03/10/2016
03/10/2016 9,80 0,00 0,00 9,80 03/10/2016
07/10/2016 6,00 0,00 0,00 6,00 07/10/2016
03/10/2016 13,45 0,00 0,00 13,45 03/10/2016
08/10/2016 5,40 0,00 0,00 5,40 08/10/2016
10/10/2016 6,30 0,00 0,00 6,30 10/10/2016
09/10/2016 5,90 0,00 0,00 5,90 09/10/2016
09/10/2016 6,35 0,00 0,00 6,35 09/10/2016
09/10/2016 5,55 0,00 0,00 5,55 09/10/2016
08/10/2016 5,70 0,00 0,00 5,70 08/10/2016
06/10/2016 10,25 0,00 0,00 10,25 06/10/2016
05/10/2016 12,65 0,00 0,00 12,65 07/10/2016
07/10/2016 6,35 0,00 0,00 6,35 07/10/2016
05/10/2016 5,65 0,00 0,00 5,65 07/10/2016
06/10/2016 6,55 0,00 0,00 6,55 07/10/2016
07/10/2016 8,65 0,00 0,00 8,65 07/10/2016
05/10/2016 6,85 0,00 0,00 6,85 07/10/2016
05/10/2016 6,70 0,00 0,00 6,70 07/10/2016
VARIOS 37,00 37,00
TOTAL REPRESENTACIONES MADRID 18917,96
OTRAS REPRESENTACIONES
TÁRREGA
DESPLAZAMIENTO
21/08/2016 1,00 0,00 0,00 1,00 01/09/2016
21/08/2016 1,00 0,00 0,00 1,00 01/09/2016
11/09/2016 20,00 0,00 0,00 20,00 18/09/2016
21/08/2016 2,15 0,00 0,45 2,60 01/09/2016
21/08/2016 4,70 0,00 0,00 4,70 01/09/2016
21/08/2016 25,64 0,00 2,56 28,20 01/09/2016
31/08/2016 25,64 0,00 2,56 28,20 01/09/2016
30/08/2016 5,90 0,00 0,00 5,90 01/10/2016
08/09/2016 -24,56 0,00 0,00 -24,56 01/10/2016
18/09/2016 40,00 0,00 0,00 40,00 20/09/2016
11/09/2016 33,06 0,00 6,94 40,00 18/09/2016
SUELDOS COSTE EMPRESA `+ DIETAS
30/09/2016 957,72 0 0 957,72 12/09/2016
30/09/2016 985,10 0 0 985,10 12/09/2016
30/09/2016 957,72 0 0 957,72 12/09/2016
30/09/2016 840,08 0 0 840,08 12/09/2016
900,00 900,00
MANUTENCIÓN
11/09/2016 27,30 0,00 0,00 27,30 11/09/2016
FUNGIBLES TÀRREGA
29/08/2016 14,88 0,00 3,12 18,00 29/08/2016
10/09/2016 14,50 0,00 0,00 14,50 10/09/2016
31/08/2016 25,98 0,00 0,00 25,98 03/07/2016
31/08/2016 22,31 0,00 4,69 27,00 30/05/2016
13/07/2016 49,95 0,00 0,00 49,95 13/07/2016
TOTAL TÀRREGA 4950,39
A CORUÑA
DESPLAZAMIENTO BARCELONA – CORUÑA – BARCELONA
AVIÓN 14/09/2016 91,65 0,00 0,00 91,65 01/10/2016
AVIÓN 19/09/2016 117,03 0,00 11,70 128,73 01/10/2016
AVIÓN 19/09/2016 407,21 0,00 40,72 447,93 01/10/2016
AVIÓN 19/09/2016 154,48 0,00 15,45 169,93 01/10/2016
AVIÓN 19/09/2016 9,35 0,00 0,93 10,28 01/10/2016
TREN 31/08/2016 154,10 154,1 01/10/2016
TREN 21/08/2016 238,15 238,15 01/09/2016
TREN DEVOLUCIÓN 31/08/2016 -76,00 -76 01/10/2016
TRANSPORTE ATREZZO TOTAL BOLOS
30/09/2016 528,25 0,00 110,93 639,18 19/10/2016
ALOJAMIENTO
17/09/2016 272,70 0,00 27,27 300,00 01/10/2016
17/09/2016 556,53 0,00 55,65 612,18 01/10/2016
SUELDOS COSTE EMPRESA + DIETAS
30/09/2016 680,86 0,00 0,00 680,86 12-18/09/2016
30/09/2016 512,48 0,00 0,00 512,48 12-18/09/2016
30/09/2016 680,86 0,00 0,00 680,86 12-18/09/2016
30/09/2016 596,66 0,00 0,00 391,50 12-18/09/2016
1200,00 1200,00
DESPLAZAMIENTO CORUÑA
17/09/2016 13 0 0 13 17/09/2016
14/09/2016 5,7 0 0 5,7 14/09/2016
FUNGIBLES CORUÑA
13/09/2016 24,7 0 0 24,7 13/09/2016
13/09/2016 8,8 0 0 8,8 07/10/2016
13/09/2016 4 0 0 4 07/10/2016
MANUTENCIÓN
15/09/2016 69,7 0 0 69,7 01/10/2016
14/09/2016 61,6 0 0 61,6 01/10/2016
17/09/2016 15,4 0 0 15,4 17/09/2016
17/09/2016 75,1 0 0 75,1 17/09/2016
17/09/2016 12,5 0 0 12,5 17/09/2016
15/09/2016 67,5 0 0 67,5 15/09/2016
14/09/2016 32,5 0 0 32,5 14/09/2016
14/09/2016 9,9 0 0 9,9 07/10/2016
TOTAL A CORUÑA 6582,23
TOTAL GASTOS 89.752,07
INGRESOS
CROWDFUNDING 19711,00
Taquilla Poliorama 12/07/2016 9549,35 0,00 2005,36 11554,71
Subvención Generalitat 16490,00 16490,00 Falta 20%
Coproduccción MA 10000,00 12100,00
Taquilla Fernán Gomez 13/10/2016 12293,84 2581,71 14875,54 Falta cobrar
Otros recursos de actividad general 4000,00 4000,00
PRODUCIÓN, REPRESENTACIONES BARCELONA Y MADRID 78183,15
FIRA DE TEATRE AL CARRER DE TARREGA 13/09/2016 3200,00 672,00 3872,00 Falta cobrar
INSTITUTO MUNICIPAL CORUÑA ESPECTÁCULOS 16/09/2016 6000,00 1260,00 7260,00 Falta cobrar
11132,00
TOTAL INGRESOS 89315,15
BALANCE MENOS 436,92